Det er ikke så ofte at professionelle rengøringshjælpere deler deres bedste rengøringstips, men vi har fundet frem til de 4 bedste rengøringstips fra professionelle rengøringshjælpere med flere års erfaring. Rengøring er for mange noget der hurtigt skal overstås – ofte fordi de er kørt trætte i kedelige rengøringsrutiner der ikke giver de bedste resultater. Derfor er det vigtigt at finde inspiration andre steder, så man kan få nye tips og råd til rengøringen derhjemme, hvilket forhåbentlig gør det lidt sjovere. Som inspiration giver vi dig derfor ” de 4 bedste rengøringstips fra professionelle rengøringshjælpere”.

Hvis du ønsker hjælp til rengøringen derhjemme, så tryk her www.hilfr.dk – På Hilfr.dk kan du hurtigt og nemt booke rengøringshjælp til enhver slags rengøring.

bedste rengøringstips

4-bedste-rengøringstips-fra-professionelle-rengøringshjælpere

Rengøring af kobber. Med tiden kan kobber få en kedelig og grim farve. Men denne naturlige opskrift vil overraske dig! Alt du behøver er citron og grov salt. Skær citronen midt over og drys grov salt på den flade side. Så skal du bare gnide kobberet med citronen og så vil dit kobber skinne igen.

Giv liv til træflader. Mange moderne træ møbler er overfladebehandlet, men for de ældre træ møbler så er voks det bedste middel til at holde dem fri fra snavs og fugt. Bivoks er billigt og er den mest effektive voks til behandling af indendørs træoverflader. Start med at rengøre træoverfladen med en klud med lidt sprit og derefter så fordel et tyndt lag bivoks med en klud på træoverfladen. Lad tørre i 10-25 min.

Fjern stearinlys. Stearinlys kan sætte gang i hyggen men der er intet hyggeligt ved at prøve at fjerne det spildte stearin fra bordet. For at fjerne stearin voks fra bordet: opvarm pletten med en hårtørrer på laveste varmeniveau i nogle sekunder og derefter skrab det væk ved at bruge dit kreditkort. For at fjerne stearin voks fra tøj: læg tøjet i fryseren og derefter skrab det voks du kan væk. Derefter anvend lidt sprit på pletten for at fjerene resten. Rens derefter pletten med lidt isopropyl alkohol og lad det tørre hvorefter du vasker pletten.

Rengøring af køleskab. Dette er altid en omfattende rengøringsopgave så gør dig selv den tjeneste at dele den op. Altid tør spildte madrester eller væske væk med det samme. Gør det til en vane at smide gammelt mad ud en gang om ugen. Hver måned til hver anden måned bør du vaske hele køleskabet indvending med en opløsning bestående af to spiseskeer natron for hver fjerdedel varm vand. Vask alt indvending med denne opløsning såsom hylder, skuffer, glas osv. Brug evt en tandbørste til at fjerne gamle fastgroede madrester.

Vi håber at du med disse 4 bedste rengøringstips kan finde lidt inspiration der kan gøre rengøringen derhjemme lidt sjovere. Du er mere end velkommen til at dele dine bedste rengøringstips med os 🙂 Læs også vores 3 bedste og nemmeste råd til rengøring af badeforhæng samt vores 5 bedste råd til rengøring af emhætte.

Hvis du ønsker hjælp til rengøringen derhjemme, så tryk her www.hilfr.dk – På Hilfr.dk kan du hurtigt og nemt booke rengøringshjælp til enhver slags rengøring.

Efterlad din kommentar


Notice: Undefined variable: commenttitle in /var/www/hilfr_biir/data/www/blog.hilfr.dk/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 138