Rengøringshjælp i Århus er kun ét klik væk med den nye online rengøringsplatform Hilfr. Hilfr er helt kort en ny online platform der faciliterer mødet mellem folk der ønsker at gøre rent, med folk der søger rengøringshjælp. Ligesom mange i dag booker værelser via Airbnb, transport via Moover og mad via JustEat, så kan man nu også nemt, fleksibelt og hurtigt booke rengøringshjælp i Århus via Hilfr.dk

rengøringshjælp i århus

Hvordan booker jeg rengøringshjælp i Århus via Hilfr.dk?

Fleksibilitet, høj kvalitet, ansvarlighed og smart teknologi er i højsæde når man booker rengøringshjælp i Århus via Hilfr. Alt du skal gøre er, at gå til www.hilfr.dk,hvor du på under 2 minutter kan oprette en gratis bruger. Du kan også tjekke alle de venlige og dygtige Hilfrs (rengøringshjælpere) som du kan booke til oprydning og rengøringshjælp i Århus ved at klikke her.

Når du har oprettet en bruger kan du vælge lige præcis den dato og tidspunkt, hvor du ønsker rengøring samt hvor mange timer du ønsker rengøringen skal vare og så kan du se alle de Hilfrs der er ledige i det tidsrum. Du kan så baseret på anmeldelser og ratings fra andre kunder, booke lige præcis den Hilfr, som du bedst kan lide. Dette sikrer en langt mere troværdig måde at finde rengøringshjælp i Århus. Når du har booket en Hilfr, kan dig og den pågældende Hilfr kommunikere direkte via vores smarte chat system om alt lige fra rengøringsopgaverne til overlevering af nøgle.

Vores support team kan altid finde rengøringshjælp i Århus for dig

Hos Hilfr har vi et dygtigt support team som altid sidder klar til at hjælpe dig med alt – lige fra spørgsmål til hvordan du opretter dig til at finde en Hilfr til dig. Du kan via vores hjemmeside live chatte med vores support team eller træffe dem på [email protected] Hvis du ønsker at vi hurtigt skal hjælpe dig med rengøringshjælp i Århus så skal du blot skrive din ønskede dato og tidspunkt for rengøringen og så går vi igang med at finde en dygtig Hilfr med gode anmeldelser, der kan klare rengøringen hjemme hos dig.

Og hvis du har nogle særlige ønsker i forbindelse med rengøringen så bedes du også skrive disse til os, så vi kan meddele den pågældende Hilfr herom. Med Hilfr bliver det altså ikke mere overskueligt at få rengøringshjælp i Århus.

Rengøringshjælp i Århus

Hos Hilfr.dk tilbyder vi altså rengøringshjælp i Århus:

– Som er lovlig – gør man rent på Hilfr.dk skal man betale skat
– Som er kvalitetssikret – folk der gør rent på Hilfr.dk bliver anmeldt af kunderne
– Som er sympatisk – Platformsøkonomi med ordentlige arbejdsvilkår: timebetalingen er overenskomstmæssig og vi har som den første digitale platform indført et ‘velfærdstillæg’.

Du kan med ro i maven bestille rengøringshjælp i Århus gennem Hilfr. Vi har nemlig i samarbejde med Tryg Forsikring sammensat en forsikringsløsning, der dækker personskader og en tings- og bygningsforsikring, hvis der skulle gå noget i stykker forbindelse med rengøringen.

Så tag et smut forbi Hilfr.dk hvor du med god samvittighed kan købe dig til mere tid med familien, vennerne eller dine fritidsaktiviteter. Book dig til mere tid og overskud på Hilfr.dk

Læs også vores blogindlæg Din genvej til et lidt sjovere og nemmere liv samt Kan man få håndværkerfradrag for rengøring udført hos Hilfr?

Du kan også læse artiklen som Århus Stiftidende har skrevet om os ved at klikke her. 

Efterlad din kommentar


Notice: Undefined variable: commenttitle in /var/www/hilfr_biir/data/www/blog.hilfr.dk/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 138