Rengøring i København bør være noget alle har adgang til hurtigt og nemt. Fordi med folks travle hverdage og weekender kan det være svært at planlægge ens tid og vide hvornår man skal have rengøring – men dette er ikke længere et problem! Så hvis du også prioriterer rejser og tid sammen med familien og venner over rengøring og derfor leder efter rengøring i København, så synes vi du skal tage et smut forbi Hilfr.

rengøring i københavn

Rengøring i København gjort nemt for dig

Vi anbefaler at du booker din næste rengøring i København via Hilfr – alt du skal gøre er, at oprette dig som kunde og så kan du frit vælge mellem de 100 dygtige rengøringshjælpere (Hilfrs) der står klar til at hjælpe. Fordelen ved at få klaret din rengøring gennem Hilfr er, at du selv bestemmer præcist hvornår og hvordan rengøringen skal finde sted. Du kan via Hilfr’s chatsystem og bookingsystem internt aftale og kommunikere med den pågældende rengøringshjælper (Hilfr) angående overlevering af nøgle, hvad der skal gøres rent, samt om du har nogle særlige ønsker i forbindelse med rengøringen.

Helt kort er Hilfr en ny online platform der faciliterer mødet mellem folk der ønsker at gøre rent, med folk der søger rengøring i København.

Det har hidtil været besværligt at finde rengøring i København – men med Hilfr får du en fleksibel platform for rengøring i København, der både behandler rengøringsfolk og dit hjem bedre, hvilket du kan læse mere om ved at klikke her.

Med Hilfr er rengøring i København altså gjort mere socialt ansvarligt – til fordel for dig som booker rengøring og dig som udbyder rengøring i København.

Rengøring i København gjort trygt

Vi ved også at det er vigtigt, at både rengøringsfolk og kunder kan føle sig trygge ved rengøringen. Derfor har Hilfr i samarbejde med Tryg Forsikring sammensat en forsikringsløsning, der dækker personskader og en tings- og bygningsforsikring, hvis der skulle gå noget i stykker forbindelse med rengøringen.

Hilfr.dk er det lettere at booke rengøring i København samt finde den helt rigtige rengøringshjælper (Hilfr), da du både kan se et profilbillede, pris og tidligere kunders anmeldelser og ratings.

Så nyd tid med venner og familie og book din næste rengøring i København via Hilfr.dk.

privat rengøring priser

Læs også vores blog indlæg Airbnb rengøring gjort nemt og fleksibelt med Hilfr samt vores nye indlæg Esben Bjerre om at være med til at starte Hilfr.

 

Efterlad din kommentar


Notice: Undefined variable: commenttitle in /var/www/hilfr_biir/data/www/blog.hilfr.dk/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 138