Rengøring i Århus er nu gået hen og blevet en del nemmere, smartere og mere fleksibelt. Hilfr er nemlig kommet til Århus, hvor vi ønsker at alle skal kunne booke god og ansvarlig rengøring i Århus. Så hvis du gerne vil få klaret rengøringen og oprydningen derhjemme, så kan du med ét klik booke rengøring i Århus på www.hilfr.dk.

Med Hilfr har du mulighed for at booke rengøring i Århus lige når du vil. Hilfr er helt kort en ny online platform der faciliterer mødet mellem folk der ønsker at gøre rent, med folk der søger rengøringshjælp. Siden juni måned har Hilfr faciliteret hundredvis af rengøringer i København.

rengøring i århus gjort nemt og fleksibelt

Hvordan booker jeg rengøring i Århus?

Fleksibilitet, høj kvalitet, ansvarlighed og smart teknologi er i højsæde når man booker rengøring i Århus via Hilfr. Alt du skal gøre er, at gå til www.hilfr.dk,hvor du på under 2 minutter kan oprette en gratis bruger på din computer, smartphone eller tablet. Du kan også tjekke alle de venlige og dygtige Hilfrs (rengøringshjælpere) der står klar til at hjælpe med rengøring i Århus ved at klikke her.

Når du har oprettet en bruger kan du vælge lige præcis den dato og tidspunkt, hvor du ønsker rengøring samt hvor mange timer du ønsker rengøringen skal vare og så kan du se alle de Hilfrs der er ledige i det tidsrum. Du kan så baseret på profil tekst samt anmeldelser og ratings fra andre kunder, booke lige præcis den Hilfr, som du bedst kan lide. Dette sikrer en langt mere troværdig og transparent måde at finde rengøring i Århus. Når du har booket en Hilfr, kan dig og den pågældende Hilfr kommunikere direkte via vores smarte chat system om alt lige fra rengøringsopgaverne, overlevering af nøgle eller om der er kat eller hund i huset.

Rengøring i Århus med Tryg forsikring

Og du kan med ro i maven bestille en rengøring i Århus via Hilfr. Hilfr har nemlig i samarbejde med Tryg Forsikring sammensat en forsikringsløsning, der dækker personskader og en tings- og bygningsforsikring, hvis der skulle gå noget i stykker forbindelse med rengøringen.

Vi glæder os til at se dig på Hilfr.dk 🙂

Læs også vores blogindlæg Din genvej til et lidt sjovere og nemmere liv samt Kan man få håndværkerfradrag for rengøring udført hos Hilfr?

Efterlad din kommentar


Notice: Undefined variable: commenttitle in /var/www/hilfr_biir/data/www/blog.hilfr.dk/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 138