Sådan! At finde privat rengøring i København har aldrig været nemmere. Mange Københavnere begynder i stigende grad at booke privat rengøring i København, fremfor at klare rengøringen selv – på denne måde får man tid til alt det der betyder noget, og man slipper for at bruge timer på at vaske gulvet eller skrubbe toilettet.

Book privat rengøring i København på Hilfr.dk

Med Hilfr.dk har du mulighed for at booke privat rengøring i København lige når du vil. Hilfr er helt kort en ny online platform der faciliterer mødet mellem folk der ønsker at gøre rent med folk der søger rengøringshjælp. Hilfr er ikke deleøkonomi – Hilfr er social ansvarlig platformsøkonomi, hvor vi behandler rengøringsfolk og dit hjem bedre, hvilket du kan læse mere om her

privat rengøring i københavn

 

Så hvis du ønsker at tage en tur til stranden eller Kongens Have i morgen og ikke bekymre dig om rengøringen derhjemme, så gå til www.hilfr.dk og tryk på ‘Bliv kunde’ – derefter kan du booke en af de 200 Hilfrs i dit område, der står klar til at gøre dit hjem rent.

Privat rengøring i København | så nemt booker du

Hilfr.dk er en platform der sikrer en mere troværdig og fleksibel måde at finde privat rengøring i København, da du kan vælge Hilfrs baseret på deres profilbillede, profil tekst og kunders tidligere anmeldelser og ratings. Derudover har Hilfr.dk et integreret chat system, hvor du kan kommunikere direkte med den bookede Hilfr omkring rengøringens omfang, nøgleoverlevering og særlige ønsker i forbindelse med rengøringen.

Så uanset om du har et svinet hjem eller mener du kan gøre rent, så det skinner, så lur lige på vores side www.hilfr.dk, hvor du kan oprette en bruger, læse mere om vores vision eller booke privat rengøring i København.

Læs også Avisen.dk’s artikel om Hilfr og de ideer der ligger bag, ved at klikke her eller vores blogindlæg Airbnb rengøring gjort nemt og fleksibelt med Hilfr.

Efterlad din kommentar


Notice: Undefined variable: commenttitle in /var/www/hilfr_biir/data/www/blog.hilfr.dk/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 138