Månedens HilfrAnders Gandrup

Vi kan med stolthed kalde Anders for månedens Hilfr. Anders er en af vores nyeste hilfrs med ansættelse i lidt over en måned. Siden da har han har udført rengøring i topklasse. 

Hos Hilfr går vi op i vores værdier som er bundet i forholdet mellem alle jer, os bag platformen og selvfølgelig vores uvurderlige hilfrs. 

Anders har både udvist loyalitet og rummelighed overfor hans kunder samtidig med at han er en teamspiller af høj kaliber. 

Som han beskriver på sin Hilfr profil:

“Jeg er en frisk knægt med erfaring indenfor rengøring i både det private- og erhvervsmæssige segment. Jeg har benene solidt plantet på jorden med et stærkt lokalt kendskab, og går til enhver opgave hos dig med respekt.”

Anders er for nylig flyttet fra København til Svendborg som hilfr.  Han skal som ambassadør bruge sit netværk til at få Hilfr på Svendborgs læber og konceptet ind i hjemmet hos de lokale. 

Men ingen Anders uden jer der booker, og ingen som booker uden Anders. Vi sørger blot for er de rigtige forhold for de ansatte såvel som tryghed ved at have en hilfr. 

Vi spurgte Anders hvad det bedste ved hans arbejde som Hilfr er?

“En ting er den service vi tilbyder, men letheden i selv at stille sig til rådighed når det passer for dig personligt, betyder at det kan passes ind i en travl hverdag”

Anders har nu en cafétur til gode i baglommen leveret af Hilfr som tak for at køre god stil og give tryghed til vores kunder. 

Bor du i Svendborg og vil du gerne booke Anders? Så følg linket og find ham her: www.hilfr.dk

Vi ønsker alle en god weekend i hyggens tegn,

Hilfr-teamet

Tags: ,

Efterlad din kommentar


Notice: Undefined variable: commenttitle in /var/www/hilfr_biir/data/www/blog.hilfr.dk/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 138