København 14/1-2019

Hilfr har fået tilført yderligere kapital og kompetencer fra en gruppe danske erhvervsfolk. Med investeringen i ryggen og støtte fra den nye investorgruppe skal Hilfr nu ud til danskerne med en endnu bedre platform, flere partnerskaber og med mere kul på markedsføringen.

Anders Boelskift, Peter Grunwaldt og Thomas Bendixen har sammen skudt et millionbeløb i Hilfr og vil sammen med de oprindelige iværksættere arbejde for at revolutionere privatrengøring i Danmark. Gennem en stærkt kombination af gode arbejdsvilkår for rengøringspersonale og overkommelige priser, kan danskerne få et rent hjem med ren samvittighed og dermed få mere tid til det, der virkelig betyder noget for den enkelte.

Hilfr er en platform for rengøring i private hjem med fokus på høj kvalitet, gode arbejdsvilkår og ikke mindst styr skattebetalingen. Hilfr kom for alvor på Danmarkskortet i april 2018, da virksomheden underskrev Danmarkshistoriens første platformsoverenskomst med 3F. Overenskomsten viser vejen for hvordan nye arbejdsformer kan gå hånd i hånd med velkendte gode danske arbejdsvilkår og den danske arbejdsmarkedsmodel. Modellen som har sin oprindelse i platformsøkonomi, som vi kender den fra bla AirBnb og Uber, har tiltrukket international opmærksomhed og er blevet et kerneeksempel på hvordan man kan udnytte mulighederne ved nye arbejdsformer og ny teknologi uden at gå på kompromis med skattebetaling og arbejdsforhold.

Dennis True, medstifter og CEO Hilfr, kommenterer:

”Hilfr sørger for rengøring i private hjem af høj kvalitet så vores kunder kan få mere tid til ting, der er vigtige for dem. ’Tid’ er blevet en mangelvare og mange er begyndt at kigge på, hvordan man kan få mere tid i hverdagen til det, der virkelig betyder noget. Samtidig sørger vi for, at rengøringspersonale har gode arbejdsvilkår, så alle kan bruge rengøringshjælp med ren samvittighed.”

”Før Hilfr kom til kunne danskerne ikke få overenskomstdækket rengøring i private hjem med styr på kvalitet og skattebetalingen. Det er jo lidt paradoksalt, at mange danskere i dag går op i arbejdsvilkårene for eksempelvis kaffebonden, der har dyrket deres fairtrade-kaffe mange tusind kilometer væk, men samtidig accepterer sort arbejde og dårlige vilkår for rengøringshjælpen i deres eget hjem. Det vil vi gerne gøre op med ved at levere ”Rent hjem og ren samvittighed”. Det er heller ikke uvæsentligt at rengøring gennem Hilfr kan trækkes fra i skat som servicefradrag. Det hjælper Hilfr med, så det bliver nemt og ligetil”.

Nye investorer

”Efter at have været igang i relativt kort tid, er vi glade og stolte over at have fået tillid og støtte fra så erfarne erhvervsfolk som Anders, Peter og Thomas. Udover kapitaltilførsel følger også kompetencer til markedsføring, fortsat teknisk udvikling samt stærke strategiske, finansielle og kommercielle kompetencer. Alt dette skal tage Hilfr til det næste stadie.” siger Dennis True.

”Siden vi gik i luften med overenskomsten i august, har vi fået langt flere erfarne og dygtige rengøringspersonale med på platformen. Det er ingen hemmelighed, at kvalitet kan være udfordring for platforme med løsarbejdere tilknyttet, så vi er utrolig glade for at kunne gå mod strømmen med ordentlige arbejdsvilkår og høj kvalitet af rengøringen. Det er den løsning vi nu for alvor skal udbrede til danskerne, og vi har et mål om at blive den største udbyder af privat rengøring i Danmark og på sigt også ekspandere til andre europæiske lande.

Anders Boelskift, investor og Bestyrelsesformand i Hilfr samt CFO i IC Group, kommenterer: ”Vi har fulgt Hilfr over en længere periode, og har været meget imponerede over stifternes evne til at ramme et marked, der kalder på forandring med et koncept som viser vejen for fremtidens platformsøkonomi, hvilket har tiltrukket stor opmærksomhed og politisk opbakning”

”Fordi Hilfr har gentænkt platformsøkonomien har forretningen haft en flot vækstudvikling uden brug af nævneværdige markedsføringskroner. Platformsøkonomi er et interessant felt, men mange af platformene man ser i markedet i dag er ikke langtidsholdbare forretninger. Både fordi der ikke er styr på kvaliteten, og fordi der ofte ikke leves op til helt basale krav som eksempelvis skattebetaling. Hilfr gør det rigtige ved at fokusere på ordentlige arbejdsvilkår og kvalitet, som vi mener er vejen for fremtidens platformsøkonomi. Nu skal vi styrke den kommercielle del af forretningen, skærpe teknikken, indgå partnerskaber og skrue op for markedsføringen.”

Flere detaljer om Hilfr:

Hilfr gik i luften i sommeren 2017 og er stiftet af Dennis True, Niels Martin Andersen, Nicolai Søndergård Kjær og Steffen Wegner Mortensen. Hilfr har i dag flere end 2000 kunder og flere end 700 rengøringsfolk, Hilfrs, tilknyttet platformen og tilbyder rengøringer i de største danske byområder herunder Storkøbenhavn, Aarhus, Odense og Aalborg.

Hilfr har haft en gennemsnitlig månedlig vækst på 15 pct. siden lanceringen af platformen.

BOOK DIN RENGØRING PÅ WWW.HILFR.DK NU!

Efterlad din kommentar


Notice: Undefined variable: commenttitle in /var/www/hilfr_biir/data/www/blog.hilfr.dk/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 138