Tiden flyver. Og hvad bruger vi den på? Ja, en stor del af tiden går med at arbejde, lave mad og gøre rent. Arbejdslivet er både nødvendigt og til tider ganske sjovt, mens madlavningen skaber hygge og gode stunder. Men rengøring er for de fleste mennesker et nødvendig onde, som hverken giver glæde eller penge på bankkontoen.

din-genvej-til-et-lidt-sjovere-liv

Hilfr har en løsning på det problem. På Hilfr.dk kan du vælge mellem hundredevis af venlige, grundige og pligtopfyldende ”Hilfrs”, som står klar til at gøre dit hjem rent. Her tilbyder vi rengøring:

– Som er lovlig – gør man rent på Hilfr.dk skal man betale skat
– Som er kvalitetssikret – folk der gør rent på Hilfr.dk bliver anmeldt af kunderne
– Som er sympatisk – Platformsøkonomi med ordentlige arbejdsvilkår: timebetalingen er overenskomstmæssig og vi har som den første digitale platform indført et ‘velfærdstillæg’.

Hilfr har siden sin start i juni 2017 tiltrukket tusindvis af brugere, som finder vores løsning tiltrækkende. Ane Petrine Clausen, som er uddannet jurist og bor på Amager med sin mand og to børn, er et godt eksempel:

”Hvis jeg skal være helt ærlig, har jeg altid været for nærig til at købe ”hvid rengøring” og for lovlydig til at benytte mig af ”sort arbejde”. For mig er Hilfr.dk det ideelle kompromis. Hilfr følger dansk lovgivning til punkt og prikke, men tilbyder samtidig god rengøring til en rigtig fornuftig pris”, siger Ane Petrine Clausen.

Du kan med ro i maven bestille en rengøring gennem os. Vi har nemlig i samarbejde med Tryg Forsikring sammensat en forsikringsløsning, der dækker personskader og en tings- og bygningsforsikring, hvis der skulle gå noget i stykker forbindelse med rengøringen.

Vi sikrer dig en fleksibel, nem og troværdig måde at booke rengøring da du helt selv bestemmer hvornår du vil have rengøring og af hvem. Der er også et integreret chat system, hvor du kan kommunikere direkte med den bookede rengøringshjælp omkring alt fra rengøringens omfang til nøgleoverlevering.

Hilfr.dk kan du med god samvittighed købe dig til mere tid med familien, vennerne eller dine fritidsaktiviteter. Book dig til mere tid og overskud på Hilfr.dk

Læs også vores blogindlæg Bedre oplevelser gennem bedre tekbologi – Hilfrs brugere viser vejen samt Læsernes 10 bedste rengøringstips og tricks

Efterlad din kommentar


Notice: Undefined variable: commenttitle in /var/www/hilfr_biir/data/www/blog.hilfr.dk/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 138