Hos Hilfr har vi en god mulighed til dig, der gerne vil prøve kræfter med at skrive interessante blogindlæg og samtidig få dem publiceret på vores platform, hvor vi dagligt har mange besøgende samt læsere. På Hilfr finder du vores blog, hvor vi blogger om alt fra rengøringstips til nyheder om Hilfr, samt hvad der sker på den deleøkonomiske scene.

Så har du lyst til at skrive en blog eller kender du én som har? 🙂 Vi kvitterer med feedback, eksponering og en præmie for den bedste blog, som består af 500 kr plus et lykønskningsopslag på vores Facebook side, som har tæt på 800 følgere.

Du kan skrive om alt fra rengøringstips, det moderne arbejdsmarked, det fantastiske ved at komme hjem til en ren bolig, deleøkonomi, rengøringsbranchens teknologiske udvikling, online private services og rengøring i København.

Hver måned kårer vi månedens blogger, så hvis du ønsker at det er dig, så skynd dig at komme igang! – du kan sende dine blogindlæg til [email protected] eller [email protected] Vi glæder os til at modtage dem og læse dem!

De gladeste sommerhilsner fra alle os fra Hilfr🙂

 

 

Efterlad din kommentar


Notice: Undefined variable: commenttitle in /var/www/hilfr_biir/data/www/blog.hilfr.dk/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 138