Rengøring af gulve kan være en omfattende rengøringsopgave da man, uanset om man bor i en lille lejlighed eller et stort hus, har mange forskellige gulve. Gulvet er noget af det første man lægger mærke til når man går ind i et rum og derfor er det vigtigt at holde ens gulve pæne og pletfri til når der kommer gæster. Men dette er ofte nemmere sagt end gjort. En undersøgelse fra Storbritannien viser at rengøring af gulve er den rengøringsopgave der bliver brugt mindst tid på – simpelthen fordi mange ikke ved hvordan man skal gribe det an. Derfor har vi fundet de mest effektive tips til rengøring af gulve.

Hvis du ønsker hjælp til rengøringen derhjemme, så tryk her www.hilfr.dk – På Hilfr.dk kan du hurtigt og nemt booke rengøringshjælp til enhver slags rengøring.

rengøring af gulve

5-mest-effektive-tips-til-rengøring-af-gulve

Start med et godt fundament. Støvsug en gang om ugen og gør det så du mener det. Mange vælger at gøre det i weekenden, fordi der har man bedre tid til at gøre det grundigt.

Af med skoene. Lav en regel om at man ikke må gå ind med sko i dit hjem. Udendørs sko indeholder mange E.coli-bakterier, som hurtigt kan sprede sig til dine gulve.

Dagligt fjern pletter. Uanset om det er mudderpletter fra sko eller spildte madrester på gulvet så gør det til en vane dagligt at fjerne disse pletter. Madrester eller spildt væske er attraktivt for små skadedyr og E.coli bakterier er skadelige for dit og din families helbred. Så kom i gang 🙂

Hav altid et fejesæt klar. Ofte gider folk ikke til at fjerne nogle krummer eller lignende fra gulvet fordi de skal til at finde den store støvsuger frem, og så bliver rengøring af gulve pludseligt til et større projekt. Hav derfor altid et lille fejesæt klar i et skab eller lignende, så du hurtigt kan finde det frem hvis skaden er sket.

Lav alliancer derhjemme. Det nytter ikke at være alene om rengøring af gulve derhjemme, hvis I bor flere sammen. Lav derfor en klar aftale om at alle hjælper til med at fjerne spildte krummer eller lignende på gulvet. Også gør dem opmærksomme på hvor de kan finde fejesættet. Med andre ord – løft i flok 🙂

Vi håber at disse 5 mest effektive tips til rengøring af gulve er noget du kan bruge hjemme hos dig. Vi har selv integreret disse tips hjemme hos mig og det virker upåklageligt. Hvis du sidder inde med nogle tips og råd til rengøring af gulve så endelig del dem med os og læserne.

Hvis du ønsker hjælp til rengøringen derhjemme, så tryk her www.hilfr.dk – På Hilfr.dk kan du hurtigt og nemt booke rengøringshjælp til enhver slags rengøring.

Læs også vores 4 bedste rengøringstips fra professionelle rengøringshjælpere samt vores 3 bedste og nemmeste råd til rengøring af badeforhæng.

Efterlad din kommentar


Notice: Undefined variable: commenttitle in /var/www/hilfr_biir/data/www/blog.hilfr.dk/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 138