Der er ingen genvej til et rent og ryddeligt hjem – det kræver disciplin og hårdt arbejde og måske en smule motivation. Hvad du mangler er et princip, som du kan tage med dig hver gang du gør rent og rydder op i hvert eneste rum i dit hjem.

Du behøver denne gyldne regel til at bevare et rent og ryddeligt hjem!

“Hvis ikke du bruger det dagligt, så gem det væk”

ryddeligt hjem

Denne gyldne regel vil hjælpe dig med, at præcist finde ud af hvad du behøver fremme hver dag samt at skære alle ting fra, som du ikke bruger på daglig basis.

Her er et eksempel: Går du og føler at dit køkkenbord og skranke er ved at være for fyldte? Anvend den gyldne regel. Kaffemaskinen som hjælper dig igang med 2 kopper kaffe hver morgen? Den bliver fremme. Din KicthenAid blender som du bruger 2 gange om måneden når du har lyst til at forkæle dig med en smoothie? Den ryger op i skabet. Og bliv ved på denne måde så du får skåret alt det overflødige væk, og til sidst kun har de vigtige ting fremme som du bruger hver dag.

Du kan anvende denne gyldne regel i alle rum i dit hjem indtil der er pænt og ryddeligt. Giv det et forsøg, især i dit soveværelse og badeværelse – to rum som altid har det med at samle på unødvendigt rod.

Vi håber at du forsøger dig med denne gyldne regel og at den kan hjælpe dig til et mere ryddeligt hjem! Læs også vores 5 bedste tips til rengøring med natron og eddike og 4 bedste tips fra professionelle rengøringshjælpere.

På Hilfr.dk har vi over 500 dygtige Hilfrs (rengøringshjælpere) som står klar til at hjælpe dig med rengøring og oprydning, så du kan bruge tiden på noget sjovere.

Efterlad din kommentar


Notice: Undefined variable: commenttitle in /var/www/hilfr_biir/data/www/blog.hilfr.dk/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 138