Vi elsker sommerferie, men vi hader at komme hjem til et beskidt hjem. Mange af os har i disse uger Airbnb gæster til at bo i vores hjem. Det er smart! Tænk at man kan tjene en ekstra skilling på at leje sit hjem ud, mens man holder ferie. Smart – men også en smule uoverskueligt, når man efter en dejlig ferie vender hjem til et beskidt hjem. Det er aldrig sjovt at gøre rent, men det er endnu mindre sjovt at gøre rent efter Airbnb gæster.

airbnb rengøring

Airbnb rengøring har aldrig været nemmere – vi klarer det nemlig for dig

Hilfr har gjort det lettere for dig! Hilfr er en online platform for rengøring. På Hilfr.dk kan du vælge mellem hundredevis af dygtige rengøringsfolk (Hilfrs), som står klar til at rengøre dit hjem! Så hvis du er ved at planlægge din ferie eller på vej hjem fra ferie – så smut ind på Hilfr.dk og book et skinnende rent hjem.

Fordelen ved at få klaret din Airbnb rengøring gennem Hilfr er, at du selv bestemmer præcist hvornår og hvordan rengøringen skal finde sted. Du kan via Hilfr’s chatsystem og bookingsystem internt aftale og kommunikere med den pågældende rengøringshjælper (Hilfr) angående overlevering af nøgle, hvad der skal gøres rent, samt om du har nogle særlige ønsker i forbindelse med rengøringen. På denne måde kan du fleksibelt og nemt få klaret din Airbnb rengøring.

Netop fleksibilitet er en vigtig faktor, når man skal booke Airbnb rengøring – det er vi helt klar over. Derfor kan du via Hilfr booke en Hilfr med 1 dags varsel, hvor mange andre rengøringsfirmaer normalvist kræver minimum 3 dage. .

Airbnb rengøring med Tryg forsikring

Du kan med ro i maven bestille en Airbnb rengøring via Hilfr. Hilfr har i samarbejde med Tryg Forsikring sammensat en forsikringsløsning, der dækker personskader og en tings- og bygningsforsikring, hvis der skulle gå noget i stykker forbindelse med rengøringen. Derved er både du og din Hilfr dækket, hvis uheldet skulle være ude.

Hos Hilfr.dk tilbyder vi:

–Gode priser og høj kvalitet – folk der gør rent på Hilfr.dk bliver anmeldt af kunderne
–Adgang til hundredevis af dygtige rengøringsfolk
–Platformsøkonomi på ordentlige vilkår: vi har som den første digitale platform indført et ‘velfærdstillæg’, og vi har indgået Danmarks første platformsoverenskomst i samarbejde med 3F.

Book din rengøring her

Så vi hvis du er på vej hjem fra ferie, og ønsker at komme hjem til et dejligt rent hjem, så smut ind på Hilfr.dk og book din næste rengøring. privat rengøring priser

 

Efterlad din kommentar


Notice: Undefined variable: commenttitle in /var/www/hilfr_biir/data/www/blog.hilfr.dk/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 138