Natron og eddike kan hver for sig klare de fleste rengøringsopgaver, men når man laver en rengøringsopløsning af disse to, så kan de klare næsten alt og derfor er de med i vores bedste rengøringstips. Og hvis man er klar over dette derhjemme, så gør man ikke kun hverdagen nemmere, men man slipper også for at gøre rent med giftige kemikalier. Disse to produkter er naturlige og det eneste de efterlader er et meget rent aftryk – næsten uanset hvad du gør rent. Vi har her samlet 5 af de absolut bedste rengøringstips med natron og eddike, som du kan bruge.

Hvis du ønsker hjælp til rengøringen derhjemme, så tryk her www.hilfr.dk, På Hilfr.dk kan du nemt og hurtigt booke rengøringshjælp.

bedste rengøringstips

5-absolut-bedste-rengøringstips-med-natron-og-eddike

Gør din rustfri stålvask ren og duftende. Gør håndvasken våd og fordel noget natron over hele vasken og skrub grundigt – rens efter med vand. Dæk hele vasken til med stykker af køkken rulle, som er gennemblødt i eddike. Lad dem stå i vasken i 20 minutter. Derefter fjern dem og tør efter med en våd klud. For afløbet: læg en halv kop natron ned i afløbet, derefter en kop eddike. Kog en kande vand og hæld det kogende vand ned i afløbet – så sikrer du et rent og duftende afløb.

Lav et kemikaliefrit rengøringsmiddel til badeværelset. Denne opløsning kan bruges på de fleste overflader på badeværelset og giver samtlige kommercielle rengøringsmidler baghjul og så koster den næsten ingenting. Det skal du bruge: 3 spiseskeer natron, ½ kop flydende sæbe, ½ kop vand, 2 spiseskeer eddike og en tom spray-plastikflaske. Bland natron og flydende sæbe i en skål. Tilsæt vand og eddike. Rør blandingen med en gaffel indtil alle klumper er væk. Hæld opløsningen ned i spray-flasken. Ryst før brug. Spray på det område, du vil gøre rent og skrub med en svamp. Rens til med vand.

Fjern pletter fra tæpper. Rens pletter på tæpper forsigtigt med en blanding af 2 spiseskeer salt som er opløst i en ½ kop eddike. Lad opløsningen tørre ind i pletterne og støvsug så. ¨

Forstærk din tøjvask. Ved at tilsætte ½ kop natron til din normale dosis af rengøringsmiddel som du bruger til tøjvask, kan du få dit hvide tøj endnu hvidere og flottere farver og dette er et at de bedste rengøringstips. Ved at anvende natron gør det også vandet blødere og du kan derfor nøjes med at bruge mindre rengøringsmiddel.

Forfrisk dit køleskab. Brug lige dele eddike og vand til at vaske det indvendige og udvendige af dit køleskab, samt køleskabsskufferne og køleskabsdøren. Placer en lille kop med natron inde i dit køleskab for at holde det friskt og duftende.

Hvis du ønsker hjælp til rengøringen derhjemme, så tryk her www.hilfr.dk, På Hilfr.dk kan du nemt og hurtigt booke rengøringshjælp.

Vi håber at I kan bruge disse bedste rengøringstips og at I får nogle flotte resultater ved at bruge disse 5 bedste rengøringstips med natron og eddike. Læs også nogle af vores andre ”bedste rengøringstips” til at få flere råd og ideer til at gøre bedre rent derhjemme. Læs også vores 9 professionelle tips til rengøring med eddike og 5 rengøringstips der ikke indeholder giftige kemikalier

Efterlad din kommentar


Notice: Undefined variable: commenttitle in /var/www/hilfr_biir/data/www/blog.hilfr.dk/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 138