I denne uge har vi samlet nogle af læsernes bedste rengøringsråd og tricks når du skal til, at få huset eller lejligheden til at skinne igen. Rengøring er noget man ofte udskyder og så ender man ud med, at gøre rent når hjemmet er mest beskidt. Derfor er vores bedste råd, at tage rengøringen lidt ad gangen, så man dermed altid har et rent hjem. Men dette er ofte nemmere sagt end gjort. Så derfor har vi valgt at sætte fokus på læsernes bedste rengøringsråd og tricks til rengøringen derhjemme, da det jo er dem der udfører rengøringen og derfor sidder inde med mange guldkorn. Så læs med, hvis du vil blive klogere på andre folks rengøringsvaner og få inspiration, så du nemmere kommer igennem rengøringen med disse bedste rengøringsråd.

Hvis du ønsker hjælp til rengøring af dit hjem, så gå tryk her www.hilfr.dk – her kan du hurtigt og nemt booke rengøringshjælp til enhver slags rengøring.

bedste rengøringsråd

Læsernes-10-bedste-rengøringstips-og-tricks

Fjern katte- og hundehår: ”Den bedste måde at fjerne disse irriterende hår er ved, at tage et par våde gummihandsker/rengøringshandsker på og så køre hånden over overflader med hår på. Hårene klistrer sig til handsken med det samme”. 

Hold koncentrationen: ”Jeg bliver meget nemt distraheret når jeg gør rent, så jeg sætter en alarm til 30 minutter. Det hjælper mig til, at holde koncentrationen og jeg får lavet mere på kort tid”.

Fjern vinpletter: ”En lille håndfuld barberskum kan hjælpe med at fjerne de fleste rødvinspletter fra gulvtæppet”.

Få hjælp: ”Min søster og jeg hjælper med at gøre rent i hinandens hjem. Det er skønt at dele arbejdsbyrden med en der har de samme rengøringsteknikker, og så skal man ikke gøre ligeså meget rent”.

Samle legetøj op: ”Jeg efterlader altid en tom kasse for neden af trappen og smider alt legetøj ned i den, som børnene har taget ned i løbet af dagen. Når jeg så skal op ad trappen tager jeg altid kassen med, hvor jeg så tømmer den. På den måde slipper jeg for at skulle løbe op og ned med legetøj hele dagen lang”.

Gøre rent for gæsterne: ”Hvis du kun kan gøre et rum rent i hjemmet før gæsterne kommer, så gør badeværelset rent. Dette er det eneste rum i hjemmet, hvor folk bruger tid alene og dermed har tid til at få øje på beskidte hjørner”.

Fjerne madlugt: ”Når mit opbevaringstupperware til mad begynder at lugte, så vasker jeg dem med varm vand og to spiseskeer natron”.

Rengøring med musik: ”Jeg følger 2 gode tips: Tiden flyver afsted hvis du lytter til god musik og inddrager din familie når der skal gøres rent.

Fjern støv fra lamper: ”Min støvsuger kan ikke bruges når jeg skal fjerne støv fra mine lampeskærme, så her bruger jeg i stedet en fnugrulle”.

Vi håber at I kan bruge nogle af disse bedste rengøringstips og tricks når der skal gøres rent derhjemme.

Hvis du ønsker hjælp til rengøring af dit hjem, så tryk her www.hilfr.dk – her kan du hurtigt og nemt booke rengøringshjælp til enhver slags rengøring.

Læs også vores 7 grundigste trin til rengøring af toilet

Efterlad din kommentar


Notice: Undefined variable: commenttitle in /var/www/hilfr_biir/data/www/blog.hilfr.dk/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 138