Airbnb rengøring er meget udbredt nu hvor sommeren er over os! Mange af os vil over de næste par måneder udleje vores hjem via Airbnb. Airbnb er en smart løsning, hvis man vil tjene en ekstra skilling, mens man alligevel er på ferie. Men med udlejning af hus, lejlighed eller værelse via Airbnb kommer også rengøringen. Og ligeså attraktivt det er at udleje sit hjem, ligeså besværligt er det at få gjort rent. Vi anbefaler derfor at du booker en Hilfr til at klare din airbnb rengøring, når du har haft airbnb gæster på besøg, så du let kan udleje dit hjem til nye gæster eller kan vende hjem til et rent og pænt hjem.

airbnb rengøring

Airbnb rengøring har aldrig været nemmere – vi klarer det nemlig for dig

Hilfr gør det lettere og renere at leje ud via Airbnb. Helt kort er Hilfr en ny online platform der faciliterer mødet mellem folk der ønsker at gøre rent med folk der søger rengøringshjælp.

www.hilfr.dk kan du derfor hurtigt og nemt oprette en bruger og øjeblikkeligt booke en af de 100 dygtige rengøringsfolk (Hilfrs), der står klar til at udføre Airbnb rengøring – både før og efter udlejningen af dit hjem.

Fordelen ved at få klaret din Airbnb rengøring gennem Hilfr er, at du selv bestemmer præcist hvornår og hvordan rengøringen skal finde sted. Du kan via Hilfr’s chatsystem og bookingsystem internt aftale og kommunikere med den pågældende rengøringshjælper (Hilfr) angående overlevering af nøgle, hvad der skal gøres rent, samt om du har nogle særlige ønsker i forbindelse med rengøringen. På denne måde kan du fleksibelt og nemt få klaret din Airbnb rengøring.

Netop fleksibilitet og simpelhed er vigtige faktorer når man skal booke airbnb rengøring – det er vi helt klar over. Derfor kan du via Hilfr booke en Hilfr allerede til dagen efter, hvor mange andre rengøringsplatforme normalvist kræver minimum 3 dage. Dette er muligt delt fordi at vores Hilfrs er klar over at de kan blive bookes med kun 1 dags varsel og derudover sidder vores support team altid klar til at hjælpe med at få sat bookinger i systemet.

Det vil altså sige, at hvis du ønsker at vi skal klare hele bookingen for dig herunder kommunikation med den pågældende Hilfr så skal du blot skrive til vores support team via [email protected] eller du kan live chatte med dem på vores hjemmeside. Vi beder dig blot skrive hvilken dato og tidspunkt du ønsker airbnb rengøring og så sørger vi for at finde en Hilfr med gode anmeldelser, som kan klare din airbnb rengøring.

Airbnb rengøring med Tryg forsikring

Du kan med ro i maven bestille en airbnb rengøring via Hilfr. Hilfr har i samarbejde med Tryg Forsikring sammensat en forsikringsløsning, der dækker personskader og en tings- og bygningsforsikring, hvis der skulle gå noget i stykker forbindelse med rengøringen. Derved er både du og din Hilfr dækket, hvis uheldet skulle være ude.

Hos Hilfr.dk tilbyder vi altså airbnb rengøring:

– Som er lovlig – gør man rent på Hilfr.dk skal man betale skat
– Som er kvalitetssikret – folk der gør rent på Hilfr.dk bliver anmeldt af kunderne
– Som er sympatisk – Platformsøkonomi med ordentlige arbejdsvilkår: timebetalingen er overenskomstmæssig og vi har som den første digitale platform indført et ‘velfærdstillæg’.
– Som er fleksibel – Du kan altid med kun 1 dags varsel booke rengøring og vores venlige support team sidder altid klar til at hjælpe med at finde en rengøring til dig.

Book din airbnb rengøring her

Så hvis du ønsker hjælp til din Airbnb rengøring, så gå ind på Hilfr og opret en gratis bruger. Så er du klar til at finde lige præcis den rengøringshjælper (Hilfr), du ønsker at booke. På Hilfr.dk er det lettere at finde den helt rigtige rengøringshjælper (Hilfr), da du både kan se et profilbillede, pris og tidligere kunders anmeldelser og ratings.privat rengøring priser

Læs også vores blogindlæg Kan man få håndværkerfradrag for rengøring udført hos Hilfr samt Rengøring i København gjort nemt og overskueligt

Efterlad din kommentar


Notice: Undefined variable: commenttitle in /var/www/hilfr_biir/data/www/blog.hilfr.dk/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 138