Rengøring af bageplader bliver ofte udskudt, da mange ikke er klar over hvordan de skal rengøres. Så mange ender med at køre en våd klud over for at feje madrester væk og netop derfor ophober der sig en masse fedt og snavs. Så når ovnen skal rengøres, kan man ligeså godt rengøre bagepladerne ordentligt også. Læs også vores guide til rengøring af ovn.

Hvis du ønsker hjælp til rengøring af bageplader, så tryk her www.hilfr.dk – På Hilfr.dk kan du hurtigt og nemt booke rengøringshjælp til enhver slags rengøring.

rengøring af bageplader

7-nemme-trin-til-rengøring-af-bageplader

 

Lige meget om det er et tykt lag af gammelt fedt, brændte madrester eller bare beskidt og klistret snavs på bagepladerne er det en stor fejl, at bruge opvaskemaskinen til at rengøre bagepladerne. Fordi ved at bruge opvaskemaskinen, kan det faktisk gøre tingene værre, da opvaskemaskinen kan fordele alt snavset fra bagepladerne på de andre ting i opvaskemaskinen. Så læs med her, hvor vi giver dig en effektiv guide til rengøring af bageplader.

1. Tag først dine gummihandsker på, for at undgå at få sorte og beskidte finger og i værste tilfælde skære dig på de hårde brændte madrester.

2. Brug tørt køkkenrulle til at fjerne så meget snavs og brændte ting som muligt. Du behøver ikke få det hele af, men bare fokuser på at fjerne store klumper i hjørnerne.

3. Fyld håndvasken med varmt vand, så det kan dække bagepladerne.

4. Læg noget vaskepulver i det varme vand. (bare brug det vaskepulver du anvender til at vaske dit tøj). Brug ca. 3-4 spiseskeer vaskepulver. Enzymerne i vaskepulveret vil gøre det nemmere at rengøre bagepladerne.

5. Læg bagepladerne i blød i minimum en time, men for optimalt resultat, bør de ligge i blød i tre timer. Hvis dine bageplader ikke passer i vasken, så bør du vende dem regelmæssigt, så hele bagepladen har været dækket med vand.

6. Hvis du har en aluminiums bageplade, så brug en blød svamp eller klud og vask snavset væk. Hvis det er en normal metal bageplade, så brug en skraber til at fjerne snavset. Snavset skulle gerne ryge af relativt nemt grundet enzymerne i vaskepulveret.

7. For at sikre at bagepladerne er helt rene, så bør du smide dem i opvaskemaskinen, som så vil fjerne de sidste pletter og snavs.

Hvis du ønsker hjælp til rengøring af bageplader, så tryk her www.hilfr.dk – På Hilfr.dk kan du hurtigt og nemt booke rengøringshjælp til enhver slags rengøring.

Hvordan holder du dine bageplader rene? Det kan tænkes, at du ikke lige i fremtiden ønsker at gentage ovenstående guide til rengøring af bageplader. Så derfor bør du holde dem rene hele tiden. Og hvordan gør man det? Vi anbefaler at du køber en bage måtte/silikone måtte. De kan fås fra 120-300 kroner afhængig af kvalitet. De er både hygiejniske og holder i lang tid, og med en sådan måtte, kan du nøjes med kun at gøre den ren og dermed vil dine bageplader forblive rene.

Vi håber at disse råd har hjulpet dig i din rengøring af bageplader, og at du står tilbage med rene bageplader. Hvis du har nogle spørgsmål så endelig skriv dem og så vil vi svare dem så hurtigt som muligt.

Læs også vores 5 geniale tips til at få cigaret lugt væk fra hjemmet samt vores 4 professionelle rengøringstips til at gøre rent på ingen tid.

Efterlad din kommentar


Notice: Undefined variable: commenttitle in /var/www/hilfr_biir/data/www/blog.hilfr.dk/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 138