Rengøring af toilet er ofte en opgave, der bliver udskudt, men vi kommer ikke uden om at det er vigtigt at holde toilettet rent og pænt, da det modsatte hverken er behageligt for dig eller dine gæster. Så læs med, imens vi guider dig igennem 7 effektive og hurtige trin til rengøring af toilet. Rengøring af toilet har aldrig været nemmere!

rengøring af toilet

7-bedste-trin-til-rengøring-af-toilet

Hvis du ønsker hjælp til rengøring af toilet, så tryk her www.hilfr.dk – På Hilfr.dk kan du hurtigt og nemt booke rengøringshjælp til enhver slags rengøring.

Tag gummihandsker på. Brug vandtætte gummi handsker, hver gang du gør dit toilet rent. Toiletter kan være et paradis for bakterier, og du bør holde dine hænder så rene og tørre som muligt.

Tør toilettet med køkkenrulle. Derefter skal du gøre en svamp våd med varmt vand og gøre alt det udvendige af toilettet rent. Dette vil i de fleste tilfælde være nok til at fjerne pletter og snavs og du undgår derfor, at skulle købe forskellige toiletrensemidler.

Anvend toiletrens indvendigt i toilettet. Brug her en god toiletrens, da den kan fjerne pletter, snavs og andre beskidte områder i dit toilet. Sprøjt også toiletrens op i siderne af toilettet og lad det dryppe ned i toiletvandet. Dette sted er specielt vigtigt da det ofte er overset og dermed ophober der sig snavs, som i værste tilfælde kan få toilettet til konstant at lugte. Lad toiletrensen stå i 10-15 minutter, før du fortsætter. 

Skrub nu det indvendige af toilettet med toiletbørsten. Gerne brug en masse kræfter her for, at fjerne gammel og indtørret snavs. Dyp børsten i vandet et par gange og fortsæt skrubningen. Husk især at skrubbe i hulrummet under sædet for, at fjerne det ophobede snavs.

Skyl ud i toilettet. Skyl ud for både at rense toilet og børste. Bliv ved med at skrubbe imens vandet falder ned ad siderne for, at fjerne de sidste pletter. Hvis du stadig har pletter og snavs nogle steder så gentag proceduren.

Rengør toilettet udvendigt med en anti-bakterie spray. Efter du har rengjort det indvendige, skal du igen fokusere på det udvendige, selv hvis det ikke er beskidt. Spray over det hele udvendigt på toilettet – fra top til bunden. Tør efter med en tør blød klud eller køkkenrulle og vær opmærksom på at fjerne alt sprayen. Sprayen hjælper til, at holde toilettet rent og dræber de bakterier der måtte være.

Rengør toiletknappen grundigt. Toiletknappen skal være ekstra ren, da du rører den, hver gang du har brugt toilettet. Husk: hvis den er meget beskidt er der mange bakterier, som vil være på dine fingre efter du har skyllet ud. Rens toiletknappen med sprayen som du brugte før eller med universal rengøring.

Med disse 7 trin sikrer du dig et rent og flot resultat hver gang. Læs også om de bedste og mest naturlige rengøringsmidler og de 3 bedste tips til din forårsrengøring.

Hvis du ønsker hjælp til rengøring af toilet, så tryk her www.hilfr.dk – På Hilfr.dk kan du hurtigt og nemt booke rengøringshjælp til enhver slags rengøring.

Efterlad din kommentar


Notice: Undefined variable: commenttitle in /var/www/hilfr_biir/data/www/blog.hilfr.dk/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 138