De fleste har det med at holde deres hjem nogenlunde rent og ryddeligt, men det er sjældent at man går helt i dybden og tager tid til at klare den helt store hovedrengøring – oftest fordi man er travl med andre ting og ikke synes at rengøring er sjovt at bruge tid på.

Men så snart man ved at gæster kommer på besøg, så aktiveres rengørings alarmen og så går man ellers i krig med den helt store hovedrengøring og lægger pludselig mærke til alle mulige små detaljer, som man ellers overser i hverdagen og man bekymrer sig pludselig over, om gæsterne nu også får øje på disse beskidte steder. Selvom du tror at du har fået det hele med, så er der her 6 ting som dine gæster højest sandsynligt får øje på!

inden_gæster_kommer

Lugte som du ikke lægger mærke til
Du bruger meget tid i dit hjem og derfor er du naturligvis vant til hvordan dit hjem lugter. Dette betyder også at du måske ikke bemærker, hvis der er noget der måske lugter lidt mere end sædvanligt, men det vil dine gæster med garanti! Så når du gør klar til at modtage gæster, så brug lidt ekstra tid til at fokusere på områder som måske kan producere nogle mærkelige lugte – såsom affaldsspanden, toilettet samt de steder din kat eller hund holder til.

Pletter på badeværelsesspejlet
Du lægger sansynligvis ikke altid mærke til, hvis der er tandpasta pletter eller kalk pletter på dit badeværelsesspejl, men dette er uden tvivl noget dine gæster vil få øje på med det samme de træder ind på dit badeværelse – så husk at fokusere ekstra meget på dette inden gæsterne kommer.

Støv på fodpanelerne
Støv på fodpanelerne er især noget dine gæster vil bemærke i indgangen, da de her bukker sig ned for at tage skoene af eller sætter sig ned for at tage skoene af, eller på badeværelset. Især hvis man har et lille badeværelse, så har man det ofte med at kigge direkte på væggen og derved fodpanelerne. Så fokuser ekstra grundigt på at gøre rent her, inden gæsterne ankommer!

Støv på stikontakterne
Selvom du formentlig kigger på dine stikkontakter hver dag, så lægger du garenteret ikke mærke til hvor støvede de er. Men dette vil dine gæster med stor sandsynlighed gøre, da man som gæst har det med at observere hver eneste lille detalje. Så kør en våd klud over dem inden gæsterne ankommer, så de ikke bemærker noget støv og snavs!

Snavs på badeforhænget
Hvis dine gæster skal tilbringe natten over hos dig eller såmænd bare være der lang tid nok til at de skal bruge et bad, så vil de uden tvivl lægge mærke til hver eneste plet og snavsede område på dit badeforhæng, hvis ikke du har gjort det rent inden de går i bad. Så husk at smide badeforhænget en tur i vaskemaskinen eller køb et nyt, hvis tiden er inde til det, inden gæsterne ankommer.

Mærkelige lugte og pletter i køleskabet
Køleskabet er det sted de fleste folk glemmer, at gøre rent løbende og derfor kan madrester og væsker ofte ophobe sig i hjørnerne og i køleskabsskufferne. Hvis dine gæster åbner dit køleskab vil de uden tvivl lægge mærke til lugtene og pletterne i dit køleskab, så hvis ikke du har rengjort køleskabet i et stykke tid så er tiden kommet!

Vi håber at du kan bruge nogle af disse tips, så dine gæster kan nyde dit rene og pæne hjem! Læs også vores 7 nemme trin til rengøring af bageplader og 3 bedste råd til rengøring af badeforhæng

På Hilfr.dk har vi over 500 dygtige Hilfrs (rengøringshjælpere) som står klar til at hjælpe dig med rengøring og oprydning både inden og efter dine gæster kommer på besøg, så du kan bruge tiden på noget sjovere og ikke stresse inden du får besøg.

 

 

 

 

Efterlad din kommentar


Notice: Undefined variable: commenttitle in /var/www/hilfr_biir/data/www/blog.hilfr.dk/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 138