Desværre er der en tendens til, at vi i større grad får giftige kemikalier med hjem, når vi handler ind i supermarkedet. Disse kemikalier er at finde i de fleste hudplejeprodukter, hårprodukter, men i høj grad også i de rengøringsmidler, vi køber. Og da vi bruger forskellige rengøringsmidler til stort set alle rengøringsopgaver i hjemmet, bliver vi også dagligt eksponeret for kemikalier. Så vi har her prøvet at samle en liste af rengøringstips til rengøringsopgaver, som du ofte skal udføre. Disse rengøringstips indeholder kun naturlige rengøringsmidler og kan bruges til stort set alle rengøringsopgaver i hjemmet. For flere råd og tips så læs vores ’40 rengøringstips der vil gøre din hverdag meget nemmere’.

rengøringstips

5-rengøringstips-der-ikke-indeholder-giftige-kemikalier

Hvis du ønsker hjælp til rengøring, så tryk på www.hilfr.dk – På Hilfr.dk her kan du hurtigt og nemt booke rengøringshjælp til enhver slags rengøring.

Brug din hårtørrer. Vi kender det allesammen: man har placeret et glas på en træflade og der er kommet grimme vandringe. Du kan bruge din hårtørrer til at fjerne indtørrede vandringe på træflader. Når du har gjort det, kan du tilsætte lidt olivenolie og smøre det på området, for at fjerne vandringen helt.

Citroner er ikke kun geniale, når der skal laves lemonade, de er også geniale som rengøringsmiddel. Du kan for eksempel bruge citroner eller citron saft til at fjerne kalkpletter fra vandhaner, håndvasken etc. Du kan også placere en skål med vand og citronskiver eller saft i din mikroovn og lade den køre i 1 minut på høj varme. Derefter kan du nemt tørre platter væk.

Eddike har vist sig at være lidt af et vidundermiddel, når det kommer til rengøring og listen af hvad eddike kan bruges til er lang. Vi kender for eksempel alle, når der ikke kommer meget vand ud af brusehovedet. Det er på tide den skal gøres ren. Bind en plasticpose med eddike rundt om dit brusehoved og lad det stå natten over. Derefter kan du nemt fjerne kalk og mineral pletter. En blanding af eddike og natron er også den perfekte opløsning til at gøre ovnen ren.

Natron er perfekt at bruge med eddike, men natron kan også bruges alene. Natron kan for eksempel være effektiv til at gøre din sofa ren. Spred natron over din sofa og lad det stå i minimum 20 minutter. Støvsug derefter natronen væk og se hvordan pletterne er fjernet. Natron kan også nemt fjerne kaffepletter.

Kaffefiltre kan også bruges til at gøre alle dine skærme i huset rene. Tag et kaffefilter og fjern pletter fra fingre og støv fra dit TV, computerskærm osv. 

Hvis du ønsker hjælp til rengøring, så tryk på www.hilfr.dk – På Hilfr.dk her kan du hurtigt og nemt booke rengøringshjælp til enhver slags rengøring.

Disse 5 rengøringstips virker og mange mennesker bruger dagligt disse rengøringstips derhjemme. Vi håber du også begynder at anvende disse tips og dermed skærer ned på brugen af giftige kemikalier. Hvis du skulle have nogle spørgsmål så endelig del dem med os.

Læs også vores 7 grundigste trin til rengøring af toilet samt læsernes bedste rengøringstips og tricks

Efterlad din kommentar


Notice: Undefined variable: commenttitle in /var/www/hilfr_biir/data/www/blog.hilfr.dk/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 138