Vi har alle en lang række produkter i hjemmet, som kan bruges til flere ting end man lige går og tror. Især når det kommer til rengøring, så er der en masse tips til hvordan bl.a. natron, citron og cola kan være geniale til at fjerne pletter, lugt og rust. Men i dag skal det handle om tandpasta, som de fleste af os kun bruger med ét formål og kun opbevarer ét sted. Men her får du 5 grunde til hvorfor du også skal opbevare tandpasta i køkkenet.

tandpasta

Fjern vand pletter fra træ
Du kan effektivt og nemt fjerne vand pletter fra diverse træ overflader ved at gnide fluor-fri tandpasta på vand ringene.

Få krom til at skinne
Du kan nemt få dine krom elementer til at skinne igen ved, at skrubbe dem med en klud med lidt tandpasta og når du er tilfreds med resultatet, så kan du tørre tandpastaen væk med en ren klud.

Gnid dine hænder i tandpasta for at fjerne lugt fra fisk, løg og hvidløg
Det er lækkert at lave mad med hvidløg, løg og/eller fisk, men det er knap så behageligt når ens hænder lugter af det flere timer efter. Tandpasta kan friske dine hænder op ligesom det kan opfriske din mund. Alt du skal gøre er, at trykke lidt tandpasta ud i dine hænder efter madlavningen og gnide dine fingre og håndflader med det og derefter skylle væk med lidt varmt vand. Dette trick kan fjerne al slags mad luft fra dine hænder.

Fjern lugt fra mad opbevaringsbokse m.m.
Plastik Tupperware er fantastisk til at opbevare mad, men oftest sætter lugten fra maden sig i boksene, hvilket kan være svært at fjerne med almindelig opvaskemiddel. Men tandpasta kan for alvor fjerne lugten – alt du skal gøre er at skrubbe dit Tupperware med noget tandpasta og en svamp og skylle efter med varmt vand og wupti!

Opfrisk dit afløb i køkkenet
Når din tandpasta er ved at være tom og du lige skal til at smide den væk, så klip i stedet toppen af, fyld tandpastaen med varmt vand og hæld så dette ned i dit afløb. Så både opfrisker du dit afløb så det ikke lugter af madrester samtidig med at du ikke lader en eneste dråbe tandpasta gå til spilde!

Vi håber at du kan bruge nogle af disse tips! Læs også vores 5 bedste råd til rengøring af emhætte og 3 bedste rengøringstips der virker

På Hilfr.dk har vi over 500 dygtige Hilfrs (rengøringshjælpere) som står klar til at hjælpe dig med rengøring og oprydning derhjemme, så du kan bruge tiden på noget sjovere.

Efterlad din kommentar


Notice: Undefined variable: commenttitle in /var/www/hilfr_biir/data/www/blog.hilfr.dk/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 138