Vinteren er ved at takke af for denne gang og du er glad for at kunne sige ”vi ses om 6 måneder, nu skal der grilles bøffer udenfor og spilles kongespil i haven”. Foråret står for døren og det samme gør forårsrengøringen. Forårets solstråler begynder at skinne ind gennem vinduerne og du kan kan nu for alvor se alle de beskidte hjørner eller også kan solstrålerne slet ikke trænge igennem dine beskidte vinduer. Uanset hvad er det altså blevet tid til en effektiv forårsrengøring, så du med god samvittighed kan invitere venner og familie over til en grillet bøf og et spil kongespil. Så læs med her, hvor vi giver dig de bedste tips til din forårsrengøring.

forårsrengøring

3-bedste-tips-til-din-forårsrengøring

Hvis du ønsker hjælp til din forårsrengøring, så tryk her www.hilfr.dk – På Hilfr.dk kan du hurtigt og nemt booke rengøringshjælp til enhver slags rengøring.

Dine vinduer. I stedet for kun at vaske dine vinduer indvendigt, er det nu på tide at vaske dem udvendigt, for at fjerne skidt og snavs fra vinterens barske vejr. Professionelt tip: vask dine vinduer på en overskyet dag så solen ikke indtørrer sæbe og vand før du har nået at tørre det væk.

Din opvaskemaskine. Opvaskemaskinen er ofte overset i forårsrengøringen, men for at være sikker på at dette vigtige element i køkkenet vasker alle ketchup resterne fra dine tallerkner, så skal du huske at rense opvaskemaskinen. Det gør du ved først og fremmest at fjerne madrester fra bunden af opvaskemaskinen og derefter skal du lade den køre en omgang med et rensningsmiddel der er specielt lavet til din opvaskemaskine. Dette skal du gøre en gang om måneden.

Dit køleskab. Dette betyder både det indvendige og udvendige af dit køleskab. Først skal du tage alt mad ud af køleskabet og så skal du samtidig tage alle skuffer, plader osv ud af køleskabet og vaske dem med varmt sæbevand. Derefter skal du også vaske de indvendige vægge af køleskabet samt de udvendige. Placer derefter skuffer og hylder i køleskabet igen. Professionelt tip: Nu hvor du alligevel har alt maden ude, så tjek det igennem og smid det ud du ikke skal bruge eller som er udløbet.

Vi håber at du kunne bruge disse tre tips til din forårsrengøring. Læs også vores 10 gode råd til rengøring af køleskab.

Hvis du ønsker hjælp til din forårsrengøring, så tryk her www.hilfr.dk – På Hilfr.dk kan du hurtigt og nemt booke rengøringshjælp til enhver slags rengøring.

Efterlad din kommentar


Notice: Undefined variable: commenttitle in /var/www/hilfr_biir/data/www/blog.hilfr.dk/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 138