Rengøring sneakers
Vidste du at natron kan rengøre din sneakers?

Ja, jeg er tosset med sneakers og jeg er ikke alene om det. Farvel hæle og hej bløde omfavnende sål. Dét er noget jeg kan stå inde for. Dog har jeg altid selv været utryg ved at smide mit højtelskede fodtøj til rengøring i vaskemaskinen. 

Sneakers er en dansk trend der er kommet for at blive

Har du set eller hørt om “Den rigtige danske familie“? En skulptur der blev opsat tilbage i 2017, som hyldede de mange forskellige familieformer der findes i Danmark. Meget bemærkelsesværdigt bærer de alle farverige sneakers på den ellers ensartede bronzefigur. 

Så hvis du, ligesom mig, bruger dine sneakers i stor stil, kan du her læse hvordan du lige pifter dem op efter at have trasket gaderne tynde i dit favorit par. Der findes utallige produkter til at rense sneakers udvendigt, men hvad gør man hvis ens sneakers ikke tåler maskinvask?

Her er svaret på velduftende fusser: 

  1. For det første kan du fryse dine sko natten over. Bakterierne som forsager lugten, kan simpelthen ikke klare frost.
  2. Derudover vil jeg anbefale at du putter 1/2 til 1 spiseskefuld natron i skoen natten over og tømmer dem dagen efter. Den basiske sammensætning i natron vil udligne den syrebaserede lugt fra dine varme fusser. 

Rengøring der gør en forskel!

Hermed bliver ordsproget “Hvis du var i mine sko..” meget sjovere i realiteten. Ingen bryder sig om ildelugtende fødder og sure sokker. 

Vidste du i øvrigt at bikarbonat, også kaldet natron, er en komplet bæredygtig løsning til rengøring? I sidste uge viste jeg hvordan du nemt kan rengøre genstridigt snavs og kalk på badeværelset! Læs med her.

Jeg vil rigtig gerne høre din mening om ugens #tirsdagstip, og hvad i får ud af at bruge denne lille vejledning næste gang du rengør dine sko!

Peace
Olivia

Tags: , , , , ,

Efterlad din kommentar


Notice: Undefined variable: commenttitle in /var/www/hilfr_biir/data/www/blog.hilfr.dk/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 138